HOME




   
 
LA SELECCIÓ ESPANYOLA DE BOLO LEONES I ELS JUGADORS DE HORTA, PROTAGONISTES AL ESCORXADOR  (01.06.2004)
     
 
La selecció Espanyola de Bolos Leoneses ha celebrat a les instal•lacions del Parc Joan Miró i a les d’Horta un torneig d’exhibició amb els equips catalans, organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb la col•laboració de la federació espanyola, representats pel president Joan Ricart i Aguilà i el director estatal Aman Tascón respectivament.

La selecció del Estat, que va guanyar el enfrontament individual i per equips, va estar conformada per: Carlos González, Domiciano González (Campió d’Espanya i membre del club català Dama de Arintero), Isidro Fernandez i Fernando Alonso.

Al torneig per equips, els catalans van realitzar una bona actuació. El Club de Bolos El Negrillón (Juan José González, Andrés González, Eutinio López, Lucinio Llamas, Paulino González, Rogelio Marcos, Ramón Cuesta, Gregorio Valcarcel i Teodorino López) va arribar a la final i va perdre amb el representatiu espanyol.

En la eliminatòria anterior El Negrillón va guanyat al Club de Bolos de Horta (José María Diez, Senen González, Pablo Sánchez, Ángel González, José Luis Sánchez, Ernesto Fernández, Francisco Alcántara, Joaquín Alcantara, Casco Castellanos, Demetrio González, Luis Manuel González, Mariano González, Félix Chico, Eduardo González, José Bretones i Rafael Bretón).
A la altre prèvia Espanya se va enfrontar a el Club de la Dama de Arintero amb Valentín Alba, Tomás Pérez, Pedro Casares, Luis Fernando Prados, Pedro Álvarez, Félix Ferrero, Senen Diez, Herminio Canavales, Ángel Fernandez i Lucho Martinez).

Master per Eliminatòria

A la prova individual disputada a Horta va guanyar Jesús Quiñones (Lleó) 459 punts; 2.- Aman Tascón (Lleó) 451 punts; 3.- Agustín Moreno (Horta) 363 punts; 4.- Luís Manuel González (Horta) 356 punts; 5.- Mariano González (Horta) 294 punts.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades