BOWLING - CARMEN CARNEIRO A LA COPA D’OR D’EUROPA  (05.05.2005)

La jugadora Carmen Carneiro del Bages Bowling Club de Manresa guanya la final de la setena Copa d’Or estatal amb handicap i es classifica per jugar l’European Gold Cup.

Les instal•lacions del Bowling Paradise de Benicarló van acollir una competició que va aplegar 80 participants procedents de Madrid, València, Alacant, Castelló i Catalunya. La representació catalana va ser la més nombrosa ja que s’hi van inscriure 38 jugadors.

La jugadora Carmen Carneiro (handicap 10) es va adjudicar el campionat femení després de guanyar la final de la defensa de posició la jugadora Madrilenya Amparo San Segundo (handicap 4 del Club Capital Bowling) per 420 a 330. Carmen Carneiro va obtenir una mitjana de 176,41 en la classificació global.

La catalana representarà Espanya, juntament amb el jugador de Castelló Martín Morcuende, al campionat d’Europa de Copa d’Or que tindrà lloc a Roma durant els dies 16 al 21 de maig.

Les millors classificacions de la resta de jugadors catalans han estat les següents:

Categoria femenina: 4.- Anna Rosa Casanovas (Club Bowling Barcelona), 5.- Mercè Burgués (Club Bowling Barcelona), 10.- Carmen Záforas (Club Límit) 11.- Sandra Oliva (Club Seven-3), 15.- Francesca Nuñez (Club Barcelona).

Categoria masculina: 4.- Avelino Antúnez (Club Bowling 69), 5.- Juan Bautista Montaña (Club Bowling 69), 6.- Rafael Varona (Nàstic Bowling Club), 7.- Pedro López (Club Cats), 12.- Andres Marchan (Club 69), 13.- Francisco Cruz (Club Granollers).