BOWLING: CINC MEDALLES D’OR DE LA SELECCIÓ CATALANA ALS CAMPIONATS ESTATALS  (14.06.2006)

La Selecció Catalana de Bowling va aconseguir un excel·lent resultat al campionat estatal de seleccions autonòmiques que va tenir lloc a les instal·lacions de Planet Bowling de Paterna (València). El conjunt masculí, format per Axel Guimó, Raül Gálvez, Pau Ortega, Alvaro Cardona, Carlos Domínguez i Francisco Cruz i dirigit per Ricardo Gallego, va quedar campió absolut en la categoria d’equips amb 21.613 pals (200,12 de mitjana). En la prova individual, el jove jugador Axel Guimó va aconseguir l’or amb 1139 pals (227,80 de mitjana). Raül Gálvez, Francisco Cruz i Pau Ortega es van erigir campions en la prova de trios amb 2478 pals (206,50 de mitjana). El conjunt femení, format per Sandra Torrents, Pilar Perales, Rosa Mas, Irene Perales, Mercè Burgués i Angeles Alvarez i dirigit per Roser Romero, es va adjudicar l’or individual i de parelles. Finalment, la jugadora Pilar Perales va obtenir la màxima partida amb 248 pals.

Medalles de la Selecció Catalana:

Individual: Sandra Torrents i Axel Guimó (medalla d’or)
Parelles: Sandra Torrents i Rosa Mas (medalla d’or), Irene Perales i Pilar Perales (medalla de plata)
Trios: Raül Gálvez, Francisco Cruz i Pau Ortega (medalla d’or), Sandra Torrents, Irene Perales i Pilar Perales (medalla de bronze)
Equip de 5: Medalla de plata per ambdós equips
Absoluta Equips: Selecció masculina (or), Selecció femenina (plata)
Absoluta individual: Sandra Torrents (or) Raül Gálvez (bronze)

En la competició han participat les seleccions d’Andalusia, Astúries, Catalunya, Galícia, Madrid i València.