BITLLES CATALANES: IVARS D’URGELL, CAMPIÓ DE CATALUNYA  (14.06.2006)

El Club de Bitlles Ivars d’Urgell es va proclamar campió de Catalunya de Bitlles Catalanes per segon any consecutiu, en el campionat que es va disputar diumenge passat a Amposta, Capital de la Cultura Catalana 2006. Els jugadors d’Ivars –Virgili Graells, Jaume Bech, Antoni Ballarín, Josep Maria Franquesa i Manel Solsona– es van imposar en una gran final (408 punts) al C.B. Miralcamp, que es va situar en segon lloc, i al C.B. Albesa, el tercer classificat (370 i 363 punts).

Abans de la final, els 40 equips participants van jugar les dues partides de classificació. El Club de Bitlles Ivars d’Urgell, amb un total de 776 punts, va obtenir la millor puntuació. També es van classificar per a la final el Club de Bitlles Anglesola (757 punts), el Club de Bitlles Bellavista (751), el Club de Bitlles Miralcamp (749) i el Club de Bitlles Albesa (737).

Antoni Ferreres, president del C.B. Amposta, i Miquel Bayerri, delegat de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling a Tarragona, van ser al capdavant de l’organització del campionat, que va córrer a càrrec de l’equip ampostí. Durant la competició i el lliurament de trofeus l’alcalde d’Amposta, Joan M. Roig, el regidor d’esports, Joan R. Masip, i el vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Llucià Sánchez, van acompanyar tots els bitllaires