HOME




   
 
BOWLING - CAMPIONAT DE FI DE CURS DE L’ESCOLA DE BOWLING  (27.06.2007)
     
 
Els nens i nenes de l’escola de bowling de la Federació Catalana, situades a les instal•lacions de Planet Bowlling (Gavà) i Baix Bowling (Sant Vicenç dels Horts), que dirigeix el tècnic de la Federació Catalana, Marcial Ovide, s’han enfrontat per categories en una competició a dues partides, amb motiu de la festa de final de curs.

En la categoria juvenil, Àlvar Cardona de l’escola de Gavà s’ha proclamat campió, seguit de Cristian Felipe i Juan Bustos, de l’escola de Sant Vicenç. En la categoria infantil, les tres primeres posicions han estat per als representants de l’escola de Gavà, Xavier Rodríguez, Josep Santiago i Stephanie Fuentes, respectivament. Pel que fa a la categoria alevina, Eva Martí i Dani Vicente de l’escola de Sant Vicenç s’han classificat en primer i segon lloc, seguits per Glòria Flotats de l’escola de Gavà.

També hi han participat Kenvin Fuentes, Eric Garrido (Gavà) i Joel Manzano (Sant Vicenç), en la categoria juvenil; Patrícia Garcia, Alex Paton (Sant Vicenç) i German Flotats Sílvia Blancat (Gavà), en la categoria infantil; Adrià Álvarez, Fabio Paton i Gerard La Mata de l’escola de Sant Vicenç, en la categoria alevina.

Les instal•lacions de Baix Bowling han acollit la competició de final de curs de l’escola de bowling, amb la participació de dinou nens i nenes de les dues escoles.

Al principi de setembre s’iniciaran novament les classes a les dues escoles de bowling.

 
     
 
imprimir retall de premsa pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades