HOME




   
 
BOWLING: III EUROPEAN WOMEN MASTER’S 2007  (13.10.2007)
     
 
BOWLING:  III EUROPEAN WOMEN MASTERS 2007

 Aquest dissabte és el torn de les finals del III European Women Masters de Bowling  a les instal·lacions del Bowlling Pedralbes de Barcelona, per on han passat les jugadores més destacades del nostre continent així com algunes d’altres.. Aquesta competició exclusivament femenina està catalogada amb tres estrelles en el calendari d’esdeveniment esportius de Catalunya.


La convocatòria d’aquesta edició supera la cinquantena de participants a més de les dotze jugadores convidades especials de la Federació Catalana pels seus mèrits esportius. Com a novetat, hi ha un trofeu especial a les esportistes sub-20 atorgat per Joan Antoni Samarach president d’Honor del Cio.



Entre les participants hi ha la selecció catalana, formada per Sandra Torrents, Margarita Roa, Ángeles Álvarez, Cristina Sanz, Rosa Mas i Mercè Burgués, que en el darrer Campionat d’Espanya de Seleccions celebrat a Granada van assolir tretze medalles en les diferents proves, cinc d’or, quatre de plata i quatre de bronze. També hi participaran les jugadores més joves de la nostra federació: Sílvia Alcové del Club Les Gavarres de Reus, Vanesa Artacho del Nàstic de Tarragona, Núria Montaner, Marta Tanco i Cristina Tanco del Club Vilabowling de Vilanova i la Geltrú, i les jugadores del Club C. B. C. de Terrassa, Cristina Hernández, Laia Sánchez i Meritxell Sánchez.



Aquest esdeveniment està organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, el Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i Televisió de Catalunya. La federació compta també amb les aportacions dels patrocinadors Uttam London, Yumi, Imax Port Vell i la constructora Galasa. La final, que serà retransmesa per TV3, s’iniciarà a les 18 h. Tota la competició es podrà seguir en directe per Internet a través del nostre web: www.tbowling.cat


 


 


Foto: Selecció catalana 2007


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades