HOME




   
 
BOWLING - TORRENTS - SANZ I GUIMÓ-GUIMÓ, ASSOLEIXEN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER PARELLES  (06.02.2008)
     
 
 

BOWLING - Torrents - Sanz  i Guimó-Guimó, assoleixen el Campionat de Catalunya per parelles 


Les instal·lacions de Planet Bowling de Gavà van acollir un any més la prova de parelles de l’11è Campionat Nacional de Catalunya de Bowling. A la cita hi van acudir 86 parelles masculines i 25 de  femenines dels diferents clubs de Catalunya, que van lluitar fins a l’últim instant pel títol català d’aquesta modalitat.


Diumenge van tenir lloc les finals, on Sandra Torrents i Cristina Sanz, del Club Diagonal, es van imposar a la parella formada per Glòria Sala i Mònica Boldo del Club Límit de Barcelona, per 35 en una final molt emocionant i en gran expectació. Les quatre jugadores van lluitar per l’or fins a la darrera bola. La medalla de bronze va ser per a Mercè Burgués i Francisca Nuñez del Club Barcelona.


, formada pels jugadors Jordi Guimó i Axel Guimó (pare i fill) es van imposar amb claredat a la resta de contrincants. La parella campiona sortia amb molt avantatge respecte a la resta. Artur Colomer i Víctor Hurtado, parella del Club d’Aro de Platja d’Aro, van guanyar la medalla de plata i, finalment, la de bronze va ser per a Raul Gálvez i David Casals, del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès, en una final molt ajustada contra Pierre-Luc Sánchez i Ricardo Gallego, del Club Diagonal de Barcelona.


Pel que fa a la categoria masculina, la parella del Club Barneda de Barcelona formada pels jugadors Jordi Guimó i Axel Guimó (pare i fill), es van imposar amb claredat a la resta de contrincants. La parella campiona sortia amb molt avantatge respecte als altres perseguidors. Artur Colomer i Víctor Hurtado, parella del Club d’Aro de Platja d’Aro, van guanyar la medalla de plata i, finalment, la de bronze va ser per a Raul Gálvez i David Casals, del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès, en una final molt ajustada contra Pierre-Luc Sánchez i Ricardo Gallego, del Club Diagonal de Barcelona.


Classificació femenina:


1.- Sandra Torrents i Cristina Sanz, 6837 pals (189,91de mitjana), Club Diagonal, 2.- Glòria Sala i Mònica Boldó, 6808 pals (188,84 de mitjana), Club Límit, 3.- Francisca Nuñez i Mercè Burgués, 6551 pals (181,97 de mitjana), Club Barcelona, 4.- Carmen Carneiro i Rafaela Carneiro, 5538 pals (181,61 de mitjana), Club Barcelona, 5.- Isabel Monfor i Anna Pérez, 6495 pals (180,41 de mitjana).


Classificació masculina:


1.- Jordi Guimó i Axel Guimó, 7625 pals (211,80 de mitjana), Club Barneda, 2.- Artur Colomer i Víctor Hurtado, 7460 pals (207,22 de mitjana), Club d’Aro, 3.- Raul Gálvez i David Casals, 7447 pals (206,86 de mitjana), Club Sweetrade, 4.- Pierre-Luc Sánchez i Ricardo Gallego,  7432 pals (206,44 de mitjana), Club Diagonal, 5.- Benito Boira i Claude Bouchardy, 7349 pals (204,13 de mitjana) Club Diagonal.


 FOTO: Podi femení


 


 
     
 
imprimir retall de premsa pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades