HOME




   
 
EL WEB DE LA FCBB GUARDONADA AMB EL PREMI DE PERIODISME ESPORTIU DE CATALUNYA 2007  (14.04.2008)
     
 
 

El web de la FCBB guardonada amb el Premi de Periodisme Esportiu de Catalunya 2007


El web de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling www.tbowling.cat ha rebut el premi al millor web esportiu de l’any 2007 en l’acte de lliurament dels Premis de Periodisme Esportiu de Catalunya celebrat al Palau de Pedralbes de Barcelona.


L’acte va estar presidit pel conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i per la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, amb la presència de David Moner, president de la UFEC. Per part de la federació van assistir Joan Ricart, president, Roser Romero, gerent, Quim Espinosa, director del projecte i Rosa Ricart, responsable de l’àrea cultural.


Els premis arriben a la cinquena edició, consolidats gràcies a la participació cada vegada més nombrosa dels mitjans de comunicació de Catalunya. En paraules d’Anna Pruna “pel Govern de Catalunya i per l’esport català tenen la màxima consideració i prestigi, ja que es lliuren amb la voluntat de reconèixer anualment els mitjans i els periodistes que ajuden a difondre l’esport practicat a casa nostra”.


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades