HOME




   
 
LES BITLLES CATALANES ARRIBEN A KUWAIT  (29.04.2008)
     
 

LES BITLLES CATALANES ARRIBEN A KUWAIT


Les bitlles catalanes han arribat a Kuwait en el marc de les reunions de la FIQ, federació internacional de Bowling, que s’han celebrat a Kuwait City. El president de la federació catalana, Joan Ricart, va fer el lliurament d’un joc complet de bitlles i del material didàctic al president de la zona asiàtica de Bowling i de la federació kuwaití, Sheikh Talal M Al Sabah, en presència del president de la federació d’Arabia Saudita, Ibrahim Abdullah Al- Juraifani. Aquesta és la segona acció de la federació catalana als països del Golf Pèrsic després de la realitzada al gener a Qatar.



A la reunió del Presidium de la FIQ, de la qual Joan Ricart n’és el vicepresident, es va acordar a proposta de la presidenta Jessie Phua que Addie Ophelders, actual president de la ETBF, ocupés el càrrec de la Secretaria General. Phua va nomenar a la presidenta de la federació xilena, Verónica Rajii, nova responsable del Comitè Dona i Esport i la incorporació de la catalana Clara Roca, que podrà aportar a la FIQ les experiències del Consell Català de l’Esport, el COC i la UFEC. A l’octubre Barcelona acollirà les properes reunions de la FIQ.


Paral·lelament es va celebrar l’Open de Kuwait de Bowling Tenpin amb una participació superior als 100 jugadors de 22 països de les tres zones mundials de la WTBA, i amb una bona representació europea. Finalment Ryan LALISANG (Indonèsia) va guanyar el campionat en vèncer a la final a Hussain AL-SUWAIDI (Emirats Àrabs Units).


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades