HOME




   
 
TRET DE SORTIDA AL XXX CIUTAT DE BARCELONA  (24.07.2008)
     
 
Dimarts va començar la trentena edició del campionat de bowling Ciutat de Barcelona a les instal·lacions de Pedralbes. La prova és la més prestigiosa que es celebra en el territori català, i des de fa dos dies reuneix als millors jugadors del món en les seves sèries classificatòries.

A les nou del vespre de dimarts és va donar el tret de sortida a la primera sèrie d’aquest torneig, una mànega que va dominar el danès de l’equip BK Viking Jimmy Mortensen, amb un total de 1395 i una partida sostre de 259, en la tercera de les sis que va jugar. Mortensen manté, de moment, la millor puntuació global del torneig. D’aquest primer dia destaquen també la tercera posició de l’espanyol Melvin Ocando i del català Lluís Monfort.

L’endemà, dimecres, es van jugar la tercera i la quarta sèrie, a la tarda i a la nit. La de les cinc se la va adjudicar el suec de l’EBOK Johan Danielsson, amb 1320 punts, una de les puntuacions més minses d’un líder en aquestes set primers sèries. A les nou del mateix dimecres va ser Guy Caminsky qui va marcar el millor registre, amb 1343 punts.

La jornada d’avui s’ha obert de bon matí, a les nou, i una de les grans decepcions del passat Open Galasa, Osku Palerma, n’ha marcat el sostre, amb només 1298 punts. Encara abans d’anar dinar, Nicole Sanders, l’holandesa, ha estat la primera dona en registrar la millor marca d’una sèrie, amb 1375 punts. Ja a la tarda, el suec del Pergamon Robert Andersson ha marcat el número u amb 1387, a més de registrar una partida perfecta en aquesta mànega fent un 300, en total, la segona millor marca del torneig fins ara. En aquests moments es disputa la darrera sèrie de la jornada, la corresponent a la setena mànega classificatòria del campionat.

Durant demà i dissabte es jugaran les vuit sèries classificatòries restants, i diumenge, es jugaran les semis i la final. Precisament diumenge, a partir de les tres de la tarda, es podran seguir aquestes finals pel canal temàtic de bowling a la xarxa de la federació catalana, BowlingcatTV, a la web de la federació, www.tbowling.cat.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades