HOME




   
 
WEBER S'APUNTA DUES PARTIDES PERFECTES  (25.07.2008)
     
 
El català del Sweetrade va tancar la jornada de dimecres adjudicant-se la setena mànega del campionat, amb una puntuació de 1382, convertint-se en el primer català que domina un a ronda d’aquest Ciutat de Barcelona 2008. El seu perseguidor va ser el nord-americà del Pergamon Tim Mack.

Avui la jornada ha començat a les nou del matí, sent el segon dia que es jugava de manera completa. La bolera ha tornat a presentar un aspecte de gran ocasió, com li pertoca al Ciutat de Barcelona. En la primera mànega del dia, la més matinera, només han participat 21 jugadors, i el millor ha estat el finès Miko Horvinen, que ha marcat un registre de 1304 punts. El millor espanyol ha estat Erwin Pascual, que ha estat sisè. El jugador del ILicitano ha registrat 1153 punts.

A la una, ha començat la novena sèrie del campionat, i Pasi Uotila, una de les grans sensacions del darrer Open Galassa, n’ha sortit vencedor, amb una marca de 1323 punts.

Ja per la tarda, una altre americà, Pete Weber ha estat el millor, amb 1420, la millor marca fins al moment d’aquest torneig. Un dels grans aspirants, el suec Martin Larsen, ha quedat segon, però ha marcat el segon millor registre del campionat, amb 1408, sent el segon que superava la barrera dels 1400. Amb tot, no ha pogut competir amb Weber, que amb dos partides perfectes en la segona i la tercera es postula com un dels grans aspirants al títol.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades