HOME




   
 
BITLLES CATALANES󷷷 MIRALCAMP S'EMPORTA LA FINAL DE LA COPA GENERALITAT DE BITLLES   (20.09.2008)
     
 

El cap de setmana del 20 i 21 de setembre va tenir lloc la final de la Copa Generalitat de bitlles a les pistes del CB Siuranenc d’Horta, de Barcelona. L’enfrontament, entre el CB Miralcamp, del Pla d’Urgell, i el CB Alls Secs Piquen, de Mont-Ràs (Baix Empordà), va ser molt emocionant i va concentrar un gran nombre d’autoritats.


 El CB Miralcamp va començar amb clara superioritat la 1a ronda i la va acabar amb una diferència de 18 pals (124 a 106). De mica en mica, el CB Alls Secs Piquen es van anar recuperant i van fer una 3a ronda gairebé perfecta, amb 13 bitlles i 2 llenyes, però, tot i això, no va poder superar l’equip de Miralcamp,. El resultat final va ser molt ajustat (373 a 364), la qual cosa va fer molt emocionant la final.


El CB Miralcamp maldava per superar aquesta final atès que era el tercer cop que hi arribava però no havia aconseguit guanyar-la mai. També tenia una pressió afegida per revalidar l’hegemonia del Pla de Lleida, que ja té en el seu poder les últimes 4 finals de la Copa Generalitat.


Van seguir la disputada final autoritats del món polític, com el director general de Projecció Exterior de l'Esport de la Generalitat, Ignasi Doñate, la consellera d’Esports del districte d’Horta-Guinardó, Carme Beltran,  i l’alcalde de Miralcamp, Melchor Claramunt; autoritats del món esportiu , com el president del club organitzador CB Siuranenc, Toni Solé, el president de la FCBB, Joan Ricart, i el seu vicepresident, Llucià Sánchez,; i personalitats del món cultural, com el Sr. Josep Mª Solé i Sabaté (historiador i periodista de la vila de Miralcamp), entre d'altres.


Tant el públic com els equips van gaudir molt d'aquest esdeveniment, una jornada força enriquidora per a la cultura i les tradicions catalanes, que va estar organitzada fins a l'últim detall pel CB Siuranenc.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades