HOME




   
 
BOLO PALMA: JESÚS SALMÓN S’EMPORTA EL SEU 11È CIUTAT DE BARCELONA   (28.09.2008)
     
 
Aquest diumenge 28 de setembre ha tingut lloc la final del Ciutat de Barcelona de bolo palma a les instal·lacions de la Casa de Cantabria de Barcelona. La final entre Jesús Salmón (384 bitlles) i Óscar González (339 bitlles) ha estat d’un alt nivell de joc, amb una gran actuació de Salmón.



 

Barcelona ha tornat a ser la capital del bolo palma, amb la celebració del XXXI Ciutat de Barcelona durant els dies 26, 27 i 28 de setembre. Hi han participat 48 jugadors, i han arribat a quarts de final Óscar González (127 bitlles), Ruben Haya (116), Carlos Alonso (88), Raúl de Juana (120), Roberto Soler (93), Alfonso Díaz (122), Jesús Salmón (127) i J. Luis Rallada (115).

 

Els classificats per a la semifinal han estat Raúl de Juana (236), Alfonso Díaz (228), Jesús Salmón (252) i Óscar González (241).

 

A la final, Jesús Salmón, que sortia amb un avantatge d’11 bitlles, ha anat incrementant aquesta diferència en gairebé totes les tirades excepte en la segona, on Óscar González ha fet 19 bitlles respecte a les 16 que ha aconseguit Jesús Salmón. A partir d’aquesta tirada, però, la diferència entre el joc dels dos jugadors ha estat cada cop més considerable, i Salmón ha acabat amb un resultat de 45 bitlles per sobre de González.

 

Jesús Salmón ha aconseguit així el seu onzè Ciutat de Barcelona davant el que era el campió 2007 d’aquest esdeveniment i campió d’Espanya 2007 i 2008, Óscar González.

 

Han seguit la final autoritats del món esportiu, com el vicepresident de la Federación Española de Bolos, Ramón Pelayo Benito, el president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Joan Ricart i Aguilà, el vocal de la Federación Española de Bolos, Luis Fernando Gandarillas López, el president de la Casa de Cantabria a Barcelona, José Ramón Arroyo Berzosa, entre d’altres.

 

Ha estat la final amb més repercussió en mitjans, amb la cobertura per part de la TV de Cantabria i de BowlingCat TV.

 

Els aficionats de bolo palma han pogut gaudir d’una diada que no ha deixat d’impressionar, per l’espectacularitat i dificultat tècnica d’aquest esport.


Video de la final (1 de 5)



Video de la final (2 de 5)



Video de la final (3 de 5)



Video de la final (4 de 5)




Video de la final (5 de 5)









 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades