HOME




   
 
ELS PRESIDIUM DE LA FIQ I DE LA WTBA, A BARCELONA  (05.06.2008)
     
 

ELS PRESIDIUM DE LA FIQ I DE LA WTBA, A BARCELONA


Barcelona acull els dies 4, 5  i 6 d’octubre les reunions dels màxims organismes internacionals de bowling: el Presidium de la Federation Internationale des Quilleurs (FIQ) i el Presidium de la World Tenpin Bowling Association (WTBA).


El Presidium de la FIQ, presidit per Jessie Phua (Singapur), comptarà amb la presència de Joan Ricart (Catalunya), vicepresident primer de la FIQ, Gustavo López (Guatemala), vicepresident segon de la FIQ, Kevin Dornberger (EUA), president de la WTBA, Vivien Fung (Hong Kong), delegada del president de l’ABF, José Guandique (El Salvador), president de la PABCON, Kim Jensen (Dinamarca), vicepresident de l’ETBF, Ludwig Kocsis (Àustria), president de la WNBA, Siegfried Schweikardt (Alemanya), president de la secció Classic de la WNBA, Niels Nasser (Dinamarca), president de la secció Bohle de la WNBA, Kuke Dieter, secció Schere de la WNBA, i Addie Ophelders (Holanda), secretari general de la FIQ i president de l’ETBF.


Pel que fa a la WTBA, seran presents el seu president, Kevin Dornberger (EUA), el segon vicepresident, Bernard Pujol (França), Christer Jonsson (Suècia), secretari general, a més dels representants de l’ABF, la PABCON i l’ETBF.

La Federació Catalana de Bitlles i Bowling ja ha organitzat diverses reunions dels Presidiums de la FIQ, de la WTBA i de l'ETBF. Ara serà el primer cop que Joan Ricart i Aguilà farà d’amfitrió en qualitat de vicepresident primer de la FIQ, en representació de l’esport del bowling de Catalunya.


http://www.fiq.org





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades