HOME




   
 
BOWLING: FASES CLASSIFICATÒRIES PER A LA FINAL DEL IV EUROPEAN WOMEN MASTERS 2008  (10.10.2008)
     
 

El 9 i 10 d'octubre han tingut lloc les fases de classificació del IV European Women Masters a les instal·lacions de Bowling Pedralbes, amb la presència de les millors jugadores d’arreu del món.



La colombiana Margarita Roa amb 1203 pals va superar la primera sèrie de classificació de dijous 9 al vespre. En la segona sèrie, que s’ha jugat aquest matí, s’ha classificat Diana Zavjalova, de Letònia, amb 1244 pals, en la tercera sèrie, al migdia, la finlandesa Reija Lunden, amb 1206 pals, i, en la quarta, al vespre,  la francesa Marilyn Planchard, amb 1249 pals.


Demà al matí, a partir de les 9.00 h competiran 28 jugadores: les 21 jugadores, que han superat les 4 sèries, i les 7 jugadores convidades, Tennelle Milligan (guanyadora de l’edició 2007), les daneses Bettina Lund, Britt Bröndsted, l’anglesa Kirsten Penny (1a EBT 2007), l’holandesa Ghislaine van der Tol, la maltesa Sue Abela (millor jugadora MCC), i Sandra Torrents (millor jugadora catalana EBT 2007).


Les quatre millors jugadores s’enfrontaran a la tarda en l’eliminatòria final. La competició es clourà amb el lliurament dels premis del IV European Women Masters i del President Samaranch Trophy, amb la presència del president d’honor del Comitè Olímpic Internacional, Juan Antonio Samaranch, la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, el vicepresident de la Unió de Federacions Esportives Catalanes, Jaume Conejero, i el president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Joan Ricart i Aguilà.



http://www.tbowling.cat/women_master/cat/squads3.asp


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades