HOME




   
 
BOWLING: KIRSTEN PENNY S’EMPORTA EL IV EUROPEAN WOMEN MASTER’S 2008 I CHISTINE MARIE BATOR, EL PRESIDENT SAMARANCH TROPHY  (11.10.2008)
     
 

EL IV EUROPEAN WOMEN MASTER’S, celebrat a les instal•lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona i organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, ha estat un èxit esportiu. Hi han participat un total de 65 jugadores, procedents d’Anglaterra, Catalunya, Colòmbia Dinamarca, Espanya, EUA, Finlàndia, França, Holanda, Islàndia, Letònia, Malta, Mèxic i Suècia. La competició ha tingut un gran suport institucional ja que hi han col•laborat d'Ajuntament de Barcelona, el Consell Català d'Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i Comitè Olímpic de Catalunya, TV3 i dels patrocinadors: YUMI  i IMAX PORT VELL.


En la final, la gran campiona Kristen Penny (Anglaterra) va vèncer la campiona de l’edició anterior Tenelle Milligan (USA), amb una partida final extraordinària 233 a 223. Prèviament Kirsten Penny havia guanyat la jugadora neerlandesa Ghislaine Van der Tol, d’altra banda, Tenelle Milligan va superar la danesa Britt Brondsted.


Les següents posicions van ser per a la jugadora Britt Brondsted (202,25 de mitjana) i Ghislaine Van det Tol (202 de mitjana). La jugadora Sandra Torrents, del Club Bowling Diagonal, (193,33 de mitjana) va obtenir la millor posició per a les jugadores catalanes en classificar-se en la desena posició.



Cal destacar els resultats de les jugadores catalanes  Mònica Boldó, Glòria Sala i Margarita Roa del Club Bowling Límit, que també es van classificar entre les 24 participants dels quarts de final.



El campionat es va cloure amb el lliurament dels premis a les guanyadores del IV European Women Masters i del President Samaranch Trophy, a càrrec del president d’honor del Comitè Olímpic Internacional, Juan Antonio Samaranch, i la màxima responsable de l’esport català, la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, que van valorar molt positivament l’organització del campionat de la federació catalana, presidida per Joan Ricart i Aguilà, i també la promoció de l’esport femení al nostre país i a Europa.


TV3 retransmetrà en diferit la final i Bowlingcat.TV l’ofereix a través del web de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling: www.tbowling.cat.


Enllaç amb els resultats: http://www.tbowling.cat/women_master/cat/index.htm


LA FINAL


PART 1


PART 2


PART 3


PART 4


PART 5


PART 6


PART 7


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades