BOWLING: PIERRE LUC SÁNCHEZ I LAURENCE GAILLARD GUANYEN EL IV OPEN CIUTAT DE TERRASSA – TROFEU BOWLTECH   (09.11.2008)

Diumenge 9 de novembre ha tingut lloc la final del IV Open Ciutat de Terrassa, sota l'excel·lent organització del Vallès Bowling Club al New Park Bowling, Terrassa. En aquesta edició els guanyadors han estat Pierre Luc Sánchez i Laurence Gaillard.

Després de 5 dies de partides classificatòries, han arribat a la final Pierre Luc Sánchez, de l'Eagles (amb un resultat acumulat de 2.782 pals), Marcial Ovide, del Diagonal (2.768 pals) i Serge Frouvelle, de l'Eagles (2.728 pals). Es van jugar la defensa de posició Marcial Ovide i Serge Frouvelle, on Marcial es va imposar per 197 a 179. En la final Pierre Luc Sánchez va guanyar amb un resultat de 442 pals respecte als 422 de Marcial Ovide gràcies a 6 strikes en les últimes 6 tirades del jugador francès.

Pel que fa a la final femenina, es van classificar Laurence Gaillard, del BC31 (amb un resultat acumulat de 2.411 pals), Rosa Mas, del Vallès Bowling Club (2.389 pals) i Sandra Torrents, del Diagonal (2.383 pals). Rosa Mas i Sandra Torrents van disputar la defensa de posició, on es va imposar Sandra Torrents amb 202 pals respecte als 189 de Rosa Mas. En la final, Sandra Torrents va guanyar la primera de les dues partides (203 pals respecte als198 de Laurence Gaillard). Laurence va guanyar la segona de les dues partides amb una diferència més gran (215 respecte a 201 de Sandra Torrents) acumulant així 413 pals, que la proclamaven guanyadora del IV Open Ciutat de Terrassa respecte als 404 pals acumulats de Sandra Torrents.

En aquest campionat s'ha donat suport a categories d’edats inferiors. En aquest cas Bowltech va lliurar premis als millors classificats amb edat inferior als 16 anys (Daniel Ramoneda, 856 pals, Marc Charco, 939 pals i Jordi Martí, 1.175 pals.

La responsable del torneig, Rosa Mas, va agrair a tots els patrocinadors, a la FCBB i a New Park Bowling el seu suport per fer possible aquest Open Ciutat de Terrassa any rere any.