HOME




   
 
BOWLING : PILAR PERALES I KEENAN GLOVER, CAMPIONS DE LA SEGONA PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ  (15.12.2008)
     
 

Més de 80 jugadors i jugadores han competit aquesta setmana a les instal·lacions de Bowling Pedralbes en la segona prova del Circuit Català.


A la final celebrada diumenge, en la categoria masculina, Keenan Glover (Club d’Aro Bowling) es va imposar a Moisés Pérez (Diagonal B.C.) per 2 a 0. En semifinals  Moisés Pérez es va desfer de Raúl Gálvez (Sweetrade BC) per 2 a 1 amb una darrera partida molt ajustada (212 a 211). D’altra banda, Keenan Glover es va imposar a Lluís Pujol (Mediterrània B.C) per 2 a 1.


Pel que fa a la categoria femenina, Pilar Perales (Diagonal B.C.) va guanyar amb comoditat a Marzia Barberini (Club Seven-3) per 2 a 0. Pilar Perales va derrotar Mercè Burgués (C.B. Barcelona) en una emocionant i ajustada semifinal. Les jugadores finalment van  fer el llançament d’una bola per desfer l’empat. Marzia Barberini  va haver de guanyar Cristina Sanz (Diagonal B.C.) 2 a 1 per classificar-se per a la final.


Els campions i finalistes representaran la federació catalana al “X Trofeo Internacional Ciudad de Valencia”, que tindrà lloc del 12 al 18 de gener a les instal·lacions de Còsmic Bowling de València.


Classificació amb handicap:


1. Albert Bedós (Club Mediterrània);


2. Javier Portabella (Club Barcelona)


3. Hèctor Roca (Club Seven-3)


4. Jonathan García (Club Seven-3)


5. Francisco Cruz (Club Comarcal)


http://www.tbowling.cat/circuitcatala/resultats/2prova/FINSCR.pdf


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades