BOWLING: SANDRA TORRENTS I CARLOS DOMÍNGUEZ S’EMPORTEN LA FINAL DE LA 3A PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ  (26.01.2009)

Del 19 al 25 de gener ha tingut lloc la 3a prova del Circuit Català de Bowling Tenpin a la instal·lació de New Park Vallès (Terrassa), amb la participació de 96 jugadors (75 homes i 2 dones).

En la final 1 scratch masculina es van enfrontar Lluís Pujol (Club Mediterrània) contra Moisés Pérez (Club Diagonal) (1-2) i Raül Gálvez (Club Sweetrade) contra Carlos Domínguez (Club CAT Figueres) (1-2). En la final 2 scratch  Moisés Pérez va perdre davant de Carlos Domínguez (0-2).

En la final 1 femenina es van enfrontar Rosa Mas (Club Vallès) i Francisca Núñez (Club Barcelona) (0-2) i Sandra Torrents (Club Diagonal) contra Rafaela Carneiro (Club Barcelona) (2-1). En la final 2 scratch Francisca Núñez va perdre davant Sandra Torrents (1-2).

En la final de consolació en handicap  van ocupar les primeres posicions Albert Bedos Torrens, handicap 26, Club Mediterrània (1395 pals, 206,50 de mitjana),  Álex Fernández Quintás, handicap 31, Club Comarcal (1393 pals, 201,17 de mitjana) i Jordi Morcillo Hernández, handicap 35, Club d’Aro (1389 pals, 196,5 de mitjana).

Es van repartir un total de 2000€ en premis: dissabte 24, després de  la final de consolació, els de la classificació handicap i diumenge, els de la classificació scratch. Els dos finalistes i les dues finalistes (scratch) d’aquesta competició Sandra Torrents, Francisca Núñez, Carlos Domínguez i  Moisés Pérez participaran en representació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB) al VII Catalònia Open – Trofeu Galasa 2009, que se celebrarà a Barcelona del 24 de febrer al 1 de març de 2009.