BOWLING: MONTFORT I OVIDE, PRIMERS CLASSIFICATS DEL VII CATALONIA OPEN-TROFEU GALASA   (26.02.2009)

El 24 de febrer, 18 jugadors catalans van inaugurar les fases classificatòries del VII Catalonia Open – Trofeu Galasa, tercera prova del Circuit Europeu EBT 2009, a les instal·lacions de Bowling Pedralbes. Lluís Montfort, del Club Sweetrade, va començar amb una partida de 186 pals i va continuar amb 223, 265, 247, 203 i 235 i es va classificar amb 1359, i una mitjana de 226,50. Cada primer classificat de cada sèrie assegura la plaça a la semifinal, Montfort ja va fer la seva feina.

Noruecs, italians i finlandesos van ser els primers europeus en la segona sèrie. Els jugadors del club Diagonal en van encapçalar la classificació: Moisés Pérez, que liderava la sèrie, després de la cinquena partida va acabar en segon lloc amb 1325 pals (220,83 de mitjana); Marcial Ovide va superar els 28 jugadors i es va situar a la semifinal amb els 1445 pals (240,83 de mitjana) de les sis partides (200, 213, 278, 247, 230 i 277) i Sandra Torrents va ser la millor de les 3 participants femenines, amb 1264 pals, (210,66 de mitjana) amb 48 pals de handicap, l’estàndard en l’EBT per a dones.

Durant la jornada de divendres i dissabte participaran la resta de jugadors per aconseguir una plaça entre els 48 que s’enfrontaran diumenge al matí en la semifinal, els 30 millors classificats, els 12 guanyadors de cada sèrie i les sis dones millor classificades. Els 3 finalistes lluitaran a la tarda per obtenir el títol i el premi de 12.000 € del campionat en la final de defensa de posició, dos enfrontaments a una partida, el número 3 contra el número 2 a una partida i el guanyador contra el número 1 a una partida.