HOME




   
 
BITLLES CATALANES: III CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR A LA SÉNIA  (28.04.2009)
     
 
El dissabte 25 d’abril va tenir lloc a la Sénia (Montsià) la fase nacional del III Campionat de Catalunya de bitlles catalanes per a Categories en Edat Escolar. Hi van participar prop 100 nois i noies de 14 clubs de tot Catalunya de totes les categories (benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils). Tots els participants van disputar una partida completa, i els cinc millors jugadors i jugadores de cada categoria es van classificar per a la gran final.



Els vencedors de cada categoria van ser: Anna Moreno, 66 punts (C.B. el Poal), i Ot Guasch (C. B. Badalona), 72 punts, en benjamins; Tània Pérez (C.B. Tordera), 51 punts, i Josep Centelles (C. B. la Sénia), 80 punts, en alevins; Clara Solé (C. B. Siuranenc d’Horta), 70 punts, i Lluís Eroles (C. B. el Poal), 71 punts, en infantils; Míriam Paul (C. B. Flor de Lis), 65 punts, i Gerard Albiol (C. B. la Galera), 80 punts, en cadets; i Maria Teresa Miret (Tordera), 67 punts, i Adrián Naranjo (Palamós), 64 punts, en juvenils.



El campionat, organitzat pel Club de Birles la Sénia per delegació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport de l’Ajuntament d’aquesta localitat, el Consell Comarcal del Montsià i el Consell Català de l’Esport, es va cloure amb el lliurament de trofeus per part de les autoritats presents: Victor Pla, alcalde de la Sénia, Joan Moisés, regidor d'esports de l'Ajuntament de la Sénia, Josep Rodrigo, president de la comissió d'esports i joventut del Consell Comarcal del Montsià, Daniel Cervera, president del Club de Birles la Sénia, Miquel Bayerri, delegat de la FCBB a Tarragona, Llucià Sánchez, vicepresident de la FCBB i Joan Ricart, president de la FCBB.



http://www.tbowling.cat/resultats/08-09/Categoriesedatescolar.xls


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades