HOME




   
 
BITLLES CATALANES (VIDEO NOTICIA): EL LLORET, CAMPIÓ DE LA LLIGA DE LA SELVA-ALT MARESME  (06.06.2009)
     
 

 C.B. Lloret s’ha proclamat per tercera vegada campió de la Lliga de la Selva-Alt Maresme de bitlles catalanes, després de guanyar 21 de les 22 partides disputades, sumant un total de 42 punts. L’equip de Lloret ha superat en 6 punts l’equip revelació de la temporada l’A.C.B. Pineda, segon classificat, i en 10 punts el C.B. la Penya del Bistec (Tordera), que ha estat tercer amb 32 punts. L’equip de Lloret ha revalidat el títol aconseguit les temporades 2005-2006 i 2006-2007. La temporada passada fou l’A.E. Bitlla Mallorquines-Sils qui va aconseguir el campionat.



En la classificació individual destaca Pedro García del C.B. Lloret com a millor jugador de la temporada, amb una mitjana de 72,67 punts per partida, seguit de Joaquím Caballé (C.B. Penya del Bistec), 72,20 punts. Les posicions següents són: tercer, Julian García (C. B. Lloret), amb 71 punts de mitjana, quart, Aureli Estebanell (A. Gent de Barri de Pequín - Calella), amb 69,28 punts, i cinquè,  Fernando Herbás (C.E. la Bitlla Atòmica – Tordera), amb 69,16 punts. Les millors jugadores han estat Montse Juanhuix (Mallorquines-Sils A), Isabel Estol (C.B. Pineda) i Lídia Baltrons (A.C. Es Viver – Blanes), amb una mitjana de 67,33, 66,58 i 66,46 punts per partida, respectivament.


http://www.tbowling.cat/resultats/08-09/lligaSelvaAltMaresme.pdf


Dissabte 6 de juny, Blanes va acollir la celebració de final de temporada amb una tirada de bitlles i el lliurament de premis de la Lliga de la Selva-Alt Maresme. Vegeu-ne el reportatge a continuació:


DAVID ROURE



FRANCESC PASQUAL





JOSEP M. LLAVERES



SALVADOR ESCUDERO



MONTSE JUANHUIX



RICARD PASQUAL





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades