HOME




   
 
BOWLING : LA SELECCIÓ CATALANA ABSOLUTA PARTICIPA PER PRIMER COP AL CAMPIONAT EUROPEU MASCULÍ  (04.06.2009)
     
 

La selecció catalana de bowling participarà per primer cop al Campionat Europeu Masculí 2009 (European Men Championships) que acollirà la ciutat d’Aalborg (Dinamarca) del 4 al 14 de juny. En aquest torneig, que organitza la Federació Danesa de Bowling (DBF) amb Lovvang Bowling Centre i l’European Tenpin Bowling Federation (ETBF), competiran els millors jugadors de bowling de 32  federacions.




L’equip de la federació es compon dels jugadors Lluís Montfort i Raúl Gálvez (Club Sweetrade), Marcial Ovide i Moisés Pérez (Club Diagonal),  Sergio Pérez (Club Comarcal) i Hèctor Roca (Club Seven-3). El conjunt català tindrà l’oportunitat de competir amb els millors d’Europa en les 5 proves de què consta el campionat: individual, parelles, trios, equips de cinc i màster, dirigits pels entrenadors Sid Allen i Rubén Ghiragossian que actualment estan elaborant el pla de tecnificació i escola de la FCBB.


Lluís Montfort i Raúl Gálvez van participar amb èxit a la XII Mediterranean Challenge Cup, que va tenir lloc a Montpeller (França) del 21 al 26 d’abril.


Aquesta serà la sisena competició internacional on participaran els jugadors de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling: World Youth Championships (Orlando, EUA, juliol 2008, sub-21), XXXI European Champions Cup (Duisburg, Alemanya, octubre de 2008), 44 Qubica-AMF Bowling World Cup 2008 (Hermosillo, Mèxic, novembre de 2008), European Youth Championships (Malmö, Suècia, abril de 2009,  sub-18), XII Mediterranean Challenge Cup (Montpeller, França, abril de 2009).


Enllaç amb el campionat: http://www.emc2009.dk/






 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades