HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB BENAVENT DE SEGRIÀ TORNA A GUANYAR EL CAMPIONAT DE CATALUNYA  (15.06.2009)
     
 

Diumenge passat, a Figueres (Alt Empordà), el C. B. Benavent de Segrià es va proclamar campió de Catalunya de bitlles catalanes per quarta vegada. En una gran final, els jugadors d’aquest equip –Josep Forcada, Joaquim Forcada, Blas Gómez, Jaume Gené i Manel Ferré– es van imposar amb 382 punts al C. B. La Galera Free Power i al C. B. Guinardó, segon i tercer classificats, amb 375 i 354 punts, respectivament.


Abans de la final, els 40 equips participants –200 jugadors i jugadores– van jugar les dues partides de classificació.  El Club de Bitlles Benavent de Segrià, amb un total de 773 punts, va obtenir la millor puntuació. També es van classificar per a la final el Club de Bitlles la Galera-Free Power (755 punts), el Club de Bitlles Albesa (745 punts), el Club de Bitlles Vallverd d’Urgell (738 punts) i el Club de Bitlles Guinardó (736 punts).


Jep Coromines, en representació de l’Associació Juvenil Breakers de Figueres (BREFIG), va ser al capdavant de l’organització del campionat. Durant la competició i el lliurament de trofeus, el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Figueres i representant de Figueres Capital de la Cultura Catalana 2009, Pere Casellas, el vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Llucià Sánchez, i el delegat de la FCBB a Girona, Carles Salgas, van acompanyar tots els bitllaires.


http://www.tbowling.cat/resultats/08-09/CampionatCatalunyaClubs-resultats.pdf



http://www.youtube.com/watch?v=Vw25tmRPM6Y



CAMPIÓ: CB BENAVENT





ENTREVISTES


REPORT TRAMUNTANA.TV





PREVIA: TRAMUNTANA.TV




www.bitllesfigueres.com


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades