HOME




   
 
BOWLING : TRIANGULAR DE SELECCIONS FEMENINES  (17.06.2009)
     
 
La selecció catalana es va imposar en les tres proves del Triangular França-Islàndia-Catalunya que va organitzar la FCBB amb motiu del dia de les Seleccions Catalanes, el 13 de juny.




Les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts van acollir el Campionat Triangular, que  va enfrontar la selecció de França, formada per les jugadores: Celia Chouckroun, Jacqueline Boissieres, Natalie Di Martino, Cathy Moulenac, Natalie Bonnet i Solange Racca, Islàndia, formada per  Sigfridur Sigurnardottir, Elin Oskarsdottir, Magna Yr Johanssen, Gundy Gunnarsdottir, Sigurlaug Jakobsdottir i Linda H. Magnusdottir i l’equip de Catalunya, format per Sandra Torrents, Margarita Roa, Rosa Mas, Francisca Nuñez, Cristina Sanz i Vanessa Artacho. Les jugadores catalanes van demostrar un bon nivell de joc en les tres proves: individual, parelles i equips de 5.




Resultats:



Prova individual: medalla d’or, Margarita Roa (Catalunya) amb 866 pals i 216,50 de mitjana; medalla de plata, Sigfridur Sigurdardottir (Islàndia), amb 842 pals i 210,50 de mitjana; medalla de bronze, Elin Oskarsdottir (Islàndia), amb 830 pals i 207,50 de mitjana.



Prova de parelles: medalla d’or, Sandra Torrents i Margarita Roa (Catalunya) 200,25 de mitjana; medalla de plata, Vanesa Artacho i Francisca Nuñez (Catalunya) 198,38 de mitjana; medalla de bronze, Magna Johanssen i Gundy Gunnarsdottir (Islàndia) 189,25 de mitjana.




Prova d’equips: medalla d’or, Catalunya (2 victòries), medalla de plata, França (1 victòria), i medalla de bronze, Islàndia (0 victòries)


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades