HOME




   
 
BOWLING: SANZ I MONTFORT GUANYEN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL ABSOLUT I ES CLASSIFIQUEN PER A LA COPA D’EUROPA 2009  (13.07.2009)
     
 

 


Cristina Sanz (Club Diagonal) i Lluís Montfort (Club Sweetrade) es van proclamar campions del Campionat de Catalunya Individual Absolut, el 12 de juliol a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts. Tots dos representaran, doncs, la Federació Catalana de Bitlles i Bowling a la Copa d’Europa (European Champions Cup) que se celebrarà a Càndia (Creta) del 21 al 26 de setembre.


En la categoria femenina, Cristina Sanz es va imposar en les semifinals a la seva contrincant i companya de club, Sandra Torrents, per 2-0 en unes partides molt ajustades i Mònica Boldó (Límit) va superar Pilar Perales (Club Diagonal) per 2-1. Pel que fa a la categoria masculina, Lluís Montfort va vèncer amb comoditat Toni Escabias (Club Comarcal) en les semifinals per 2-0. Raúl Gálvez (Club Sweetrade) i Moisés Pérez (Club Diagonal) van obtenir uns resultats molt igualats en tot moment i van haver de jugar una tercera partida per desfer l’empat, que va guanyar Raúl per 2-1.


En la final, Cristina Sanz va guanyar Mònica Boldó en unes partides molt disputades (196-226,167/ 226-210,158), i Lluís Montfort va superar Raúl Gálvez  per 2 a 0 (179-264 /158-225).


En aquest Campionat de Catalunya Individual Absolut van competir un total de 36 esportistes (24 de la categoria masculina, 12 de la categoria femenina): 13 jugadors, 8 homes i 5 dones, s’hi van classificar directament pels mèrits assolits en el decurs de la temporada i la resta es van classificar a les prèvies, celebrades els dies 4 i 6 de juliol.


http://www.tbowling.cat/campcat_resultats.asp


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades