HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CB BENAVENT DE SEGRIÀ, LA VETERANIA ÉS UN GRAU  (07.08.2009)
     
 

El 14 de juny passat a Figueres, el Club de Bitlles Benavent de Segrià es va proclamar per quarta vegada campió de Catalunya de bitlles catalanes. L’equip del Segrià va ser l’any 1995 el primer campió nacional, en un campionat disputat al parc de l’Escorxador de Barcelona.


Va repetir èxit l’any següent a Sant Carles de la Ràpita, i va quedar segon l’any 1997 a Vilanova de la Barca i, el 2000, a Ponts, en ple domini del C.B. Albesa en aquesta competició. El tercer gran èxit del Benavent va arribar l’any passat, en l’espectacular campionat disputat a Torelló. Així doncs, aquest gran equip de bitlles ha estat campió de Catalunya les dues primeres edicions i les dues últimes de la història d’aquesta competició. Cal sumar a aquest brillant palmarès sis títols de la Lliga de Lleida de bitlles catalanes.


Josep Forcada, president del C.B. Benavent de Segrià, és sens dubte un dels millors jugadors de bitlles de tot Catalunya. L’acompanyen en aquest equip campió Joaquim Forcada, Blas Gómez, Jaume Gené i Manel Ferré, entre d’altres grans jugadors. L’any 2003, Josep Forcada va quedar tercer classificat en el Campionat de Catalunya Individual, fet que li va permetre formar part de la selecció catalana en la primera vegada que aquesta va competir, el juny de 2004, en el Torneig de Campions organitzat pel C.B. Siuranenc d’Horta.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades