HOME




   
 
BITLLES CATALANES: REPORTATGE DE LA 3A JORNADA DE LA LLIGA A LLEIDA󷷷 PERE MUIXÍ FA UNA PARTIDA PERFECTA (VÍDEO)  (19.10.2009)
     
 
El C.B. Ivars A va imposar-se al C.B. Palou per 571 a 548 punts en el partit corresponent a la tercera jornada del Grup B de Primera divisió de la Lliga de Lleida de bitlles catalanes que va tenir lloc a Ivars d’Urgell, diumenge 18 d’octubre. La major regularitat dels jugadors locals va fer que de mica en mica s’anessin distanciant en el marcador. Tot i això, el C.B. Palou, un dels equips punters d’aquest grup de Primera divisió, va oposar força resistència i, fins i tot, Pere Muixí, recentment proclamat sotscampió de Catalunya, va fer una partida perfecta de 90 punts: 9 bitlles amb 9 tirades.



Seguint la nova aposta de comunicació de les competicions de bitlles catalanes de les comarques de Lleida, els webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB), http://www.tbowling.cat/ , i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), http://www.ufec.tv/ ofereixen imatges d’aquest partit.



Un altre repte de la FCBB és el nou pla d’infraestuctures d’aquesta especialitat esportiva. Precisament en la jornada d’Ivars d’Urgell, l’alcalde de la població, Ramon M. Guiu, va manifestar el seu interès per disposar d’una pista de bitlles permanent oberta. És la segona població després d’Anglesola que manifesta a la FCBB aquest especial interès.



Altres marcadors de la jornada de la Lliga de Lleida han estat: C.B. Benavent 606 – C.B. El Soleràs 589, i C.B. Castellnou de Seana A 575 – C.B. Ametllers 525. Benavent i Castellnou encapçalen el grup A de la Primera divisió. En el grup el líder és el C.B. Vergós A, que va imposar-se al C.B. Los del Huerto per 583 a 562 punts.



Enllaç amb els resultats:

http://www.tbowling.cat/resultats/09-10/lligaLLEIDA-equips.pdf





Enllaç amb els vídeos:

http://www.tbowling.cat/notespremsa.asp?id=353





http://www.ufec.tv/index.php?id_arxiu=794&tipus=1&buscar_texto=&npagina=&federacions=11




 









 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades