HOME




   
 
BOWLING: RAÚL GALVEZ I PILAR PERALES, A LA COPA DEL MÓN  (11.11.2009)
     
 

Raúl Gálvez (Sweetrade Bowling Club) i Pilar Perales (Diagonal Bowling Club), campions de Catalunya Qubica-AMF 2009,  participaran a la 45a Copa del Món Qubica-AMF 2009 de Bowling Tenpin,  un dels torneigs més prestigiosos d’aquest esport, que se celebrarà a  Malacca (Malàisia) del 14 al 21 de novembre.



156 jugadors, 90 homes i 66 dones, procedents de 91 països i territoris, amb o sense federació afiliada a la FIQ, s'han registrat per a l'esdeveniment, entre els quals cal destacar els campions dels campionats QBICA-AMF de Catalunya i d'Espanya, que s’enfrontaran per segon cop en la competició internacional.



Tots els jugadors i jugadores disputaran durant tres dies 24 partits de classificació en les 52 pistes de la instal•lació esportiva. Els 24 més ben classificats en cada divisió passaran a la fase intermèdia. Els 24 homes i 24 dones jugaran 8 partides més per situar-se entre els 8 més ben classificats a la suma de 32 partides que passaran a  quarts de final.



Les semifinals i les finals es decidiran per enfrontaments en el format millor-de-tres partides. Els Estats Units (homes) i Singapur (dones) defensaran la posició de campions de l’edició anterior.





http://www.bowlersjournal.com/tournaments/2009WorldCup/






http://www.bowlingdigital.com/bowl/node/7346






http://www.qubicaamf.com






 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades