HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 161 BITLLAIRES, A LA SEGONA JORNADA DEL CAMPIONAT DE CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR   (06.04.2010)
     
 
Un total de 161 bitllaires (98 nois i 63 noies) de 23 clubs d’arreu de Catalunya van participar al mes de març en la segona jornada de les sis diferents lligues territorials del Campionat per a Categories en Edat Escolar de Bitlles Catalanes.



La competició de la Lliga de Lleida que fa tenir lloc a Linyola, amb 59 participants (29 nois i 30 noies) dels clubs C.B. el Poal, C.B. Anglesola,  C.B. Flor de Lis i C.B. Palau d'Anglesola; la de la Lliga de Tarragona, a la Sénia, amb 26 participants (17 nois i 9 noies) dels clubs  C.B. la Sénia, C.B. la Galera i C.B. Amposta; la de la Lliga de la Selva-Alt Maresme, a Pineda de Mar, amb 9 participants (7 nois i 2 noies) dels clubs C.B. Mallorquines-Sils, C.B. la Penya del Bistec, C.B. Lloret i C.E. la Bitlla Atòmica, la de la Lliga de Barcelona, a Badalona, amb 27 participants (18 nois i 9 noies) dels clubs C.B. Badalona, C.B. Igualada i C.B. Siuranenc d'Horta; la de la Lliga del Camp, a Cornudella de Montsant, amb 22 participants  (12 nois i 10 noies) dels clubs C.B. Cornudella, C.B. Poboleda i A.C.E. el Rajoler, i la de la Lliga de Girona, a Mont-ras, amb 18 participants (15 nois i 3 noies) dels clubs C.B.C. Palamós, C.B.C. els Cremats de Mont-ras, C.B.C. Parlavà, Vilabrú, Pineda Fosca i Amics de l'Oci.



En la primera jornada d’aquest campionat, que va tenir lloc al novembre també a sis localitats, van competir 174 joves. La participació en una de les dues jornades possibilita la classificació al Campionat de Catalunya per a Categories en Edat Escolar que tindrà lloc a Mont-ras, el 25 d’abril.





BITLLES CATALANES: NOMBROSA PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT PER A CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR (VÍDEO)  (15/03/2010)


BITLLES CATALANES: NOMBROSA PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT DE CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR DE PALAMÓS (VÍDEO) (30/11/2009)


BITLLES CATALANES: JORNADES TERRITORIALS DEL IV CAMPIONAT DE CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR (26/11/2009)


BITLLES CATALANES: INICI DEL IV CAMPIONAT DE CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR (20/11/2009)


 


Fotografia: Jornada de la Lliga de Girona (Mont-ras, 27 de març)


 


Enllaç amb el resultats:


http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp


 







 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades