HOME




   
 
BITLLES CATALANES: L’ÚLTIMA JORNADA DE LLIGA A LLORET, DECISIVA  (15.04.2010)
     
 
Lloret acollirà les dues últimes jornades (21 i 22) de la Lliga de la Selva-Alt Maresme de Bitlles Catalanes dissabte 17 d’abril, a partir de les 16 hores,  al Centre Cívic Can Sabata (Camí de l'Àngel, 2).




Seguint la nova aposta de comunicació de competicions, les webs de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya,
http://www.ufec.tv/, i de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling,
http://www.tbowling.cat/, oferiran un reportatge d’aquesta  jornada, organitzada pel Club de Petanca i Bitlles Lloret, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


 

Destaquen els enfrontaments entre Mallorquines-Sils A i Lloret A a la jornada 21, i entre Penya del Bistec i Barri Pequín A a la jornada 22, ja que poden acabar de decidir les primeres posicions de la classificació i els clubs que es classificaran per al Campionat de Catalunya de Clubs que es disputarà a Badalona el proper 13 de juny.




En la Lliga de de la Selva-Alt Maresme hi participen 12 equips de Primera Divisió. Actualment lidera la classificació el Lloret A amb 36 punts en 20 partides jugades, de les quals n’ha guanyat 18. El segueixen a molts pocs punts els equips de la  Penya del Bistec (34  punts) i del Barri de Pequín A (30 punts), i els equips  Pineda A i Mallorquines-Sils A, empatats a 26 punts.




Els tres millors jugadors són HIPÓLITO PALOMARES del club LLORET (73 punts de mitjana),  JAUME CARBÓ del club PENYA DEL BISTEC (72,83 punts) i  QUIM CABALLÉ edl club PENYA DEL BISTEC (72,47 punts). MONTSE JUANHUIX de MALLORQUINES-SILS és la primera dona classificada (71,08 punts de mitjana)




Els tres primers homes i les tres primeres dones es classificaran directament per al Campionat de Catalunya Individual que tindrà lloc el 26 de setembre. El dia 15 de maig es disputarà un campionat individual territorial a Calella, d’aquest campionat en sortiran els altres representants de la lliga de la Selva-Alt Maresme al Campionat de Catalunya Individual (2 homes i 1 dona).




http://www.tbowling.cat/resultats/09-10/lligaSELVA-ALTMARESME.pdf





 
     
 
imprimir retall de premsa pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades