HOME




   
 
BITLLES CATALANES: PRÒXIM REPORTATGE, ÚLTIMA JORNADA DE LA LLIGA DEL CAMP   (01.05.2010)
     
 


Cornudella de Montsant acollirà les dues últimes jornades (17 i 18) de la Lliga del Camp de Bitlles Catalanes diumenge 2 de maig, a partir de les 11 hores,  al Camp de Futbol.



Seguint la nova aposta de comunicació de competicions, les webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, http://www.tbowling.cat/, i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/ oferiran un reportatge d’aquesta  jornada, organitzada pel C. B. Cornudella de Montsant, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

 

Els enfrontaments dels tres equips capdavanters, Rajoler Negre, Cornudella i Bellmunt B, poden acabar de decidir les primeres posicions de la classificació i els clubs que es classificaran per al Campionat de Catalunya de Clubs que es disputarà a Badalona el proper 13 de juny.



En la Lliga del Camp hi participen 10 equips de primera divisió dels clubs A.C.E. el Rajoler (Rajoler Negre i Rajoler Grana), C.B. Cornudella, A. J. Bellmunt del Priorat (Bellmunt A i B), C.B. Cabacés, A.E. Raboses de la Vilella Baixa, C.B. Poboleda, i C.E. Despertaferro (Despertaferro Negre i Despertaferrro Groc).



Els tres millors jugadors són Francisco Carrión del club Cornudella (73,44 punts de mitjana),  Josep R. Argilaga (71,63 punts de mitjana) i  José A. Moreno (69,31 punts de mitjana), tots dos del club Rajoler Negre. Judith Cot (60,38 punts de mitjana) i Paula Gomis (57,50 punts de mitjana), del club  Cornudella, són les dues dones millor classificades.



Els tres primers homes i les tres primeres dones d’aquesta competició es classificaran directament per al Campionat de Catalunya Individual que tindrà lloc el 26 de setembre.




http://www.tbowling.cat/calendaricat/09-10/CalendariLligaDELCAMP-0910.pdf


http://www.tbowling.cat/resultats/09-10/lligaDELCAMP.pdf 
http://www.cornudella.altanet.org/


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades