HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL TORÀ, CAMPIÓ DE LA LLIGA DE LLEIDA  (20.05.2010)
     
 












L'equip del C.B. Torà, format per Fèlix Arias, Ventura Beliellas, Lluís Cardona, Estanislao Cererols, Joan Coletas, Neus Martínez, Juan José Martínez, Josep Mases, Jaume Sangrà, Francesc Usay i Francesc Vilana, va esdevenir diumenge passat, 16 de  maig, campió de la lliga territorial de Lleida a Ivars d’Urgell.


 


En la jornada final de la Lliga de Lleida, hi van participar 8 equips del clubs Miralcamp, Lloreta Kin, Seròs, Ivars, Albesa, Torà, Bellvís i la Guàrdia. Es van enfrontar els campions dels dos grups de primera i segona divisió per decidir el primer i segon lloc de cada categoria.





A primera divisió el C.B. Torà va derrotar al C.B. Albesa en l’enfrontament pel primer i segon lloc. Tercer va ser el C.B. Miralcamp que va derrotar al C.B. Lloreta Kin. A segona divisió el C.B. Bellvís es proclamà campió en vèncer al C.B. la Guàrdia. Tercer fou el C.B. Ivars i quart el C.B. Seròs





A més, els jugadors optaven a obtenir una de les tres millors classificacions masculines i femenines per poder competir al Campionat de Catalunya Individual que tindrà lloc el 26 de setembre a Lloret de Mar.



Els tres millors homes i dones classificats de la
Lliga de Lleida han estat Blas Gómez (Benavent), Lluís Tolosa (Vallverd), Josep Llobera (Albesa), Marisol Callen (els Alamús), Josefa Tena (Mollerussa), Neus Vilalta (Tordera). Gemma Lloreta (Lloreta Kin) participarà al  Campionat de Catalunya, com a campiona de l’any 2009.






Fotografia:

L'equip del C.B. Torà, campió, de la lliga de Lleida, Fèlix Arias, Ventura Beliellas, Lluís Cardona, Estanislao Cererols, Joan Coletas, Neus Martínez, Juan José Martínez, Josep Mases, Jaume Sangrà, Francesc Usay i Francesc Vilana





http://www.tbowling.cat/calendari_catalana.asp



http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades