HOME

BOWLING: DIAGONAL, CAMPIONS DE LA COPA GENERALITAT 2010  (27.06.2010)

Els equips masculí i femení del Bowling Club Diagonal s’han proclamat campions de la 14a Copa Generalitat de Bowling Tenpin, última competició de la temporada 2009-2010, celebrada aquest  cap de setmana a les instal•lacions de Bowling Pedralbes.

L’equip masculí, format per Axel Guimó, Benito Boira, Francisco Hernández, Marcial Ovide, Moisés Pérez i Pierre-Luc Sánchez, es va imposar a l’equip del Sweetrade Bowling Club de les Franqueses del Vallès, format per Eduardo Fernández, Hèctor Roca, Joan Piqué, José Fernández i Raúl Gálvez, en una emocionant partida final.

En la categoria femenina l’equip del Diagonal, format per Cristina Sanz, Luz Adriana Leal, Mar Tena, Pilar Perales, Roser Romero i Sandra Torrents, van guanyar amb comoditat les seves contrincants. Amb aquest triomf l’equip del Diagonal femení tanca la temporada més brillant de la seva història, ja que han assolit les millors classificacions en totes les proves dels Campionats de Catalunya i han estat invictes a la Lliga.

Classificacions

Categoria masculina: Bowling Club Diagonal, 38 punts, Sweetrade Bowling Club, 32 punts, Club Bowling Barcelona, 30 punts.

Categoria femenina: Bowling Club Diagonal, 34 punts, Club Seven-3, 20 punts, Vallès Bowling Club, 18 punts.

La competició va estar organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.