BOWLING: CHRIS LOSCHETTER GUANYA LA CLASSIFICACIÓ DEL XXXII TROFEU INTERNACIONAL DE BARCELONA  (18.07.2010)

Les sèries classificatòries del XXXII Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, torneig del Circuit Europeu de Bowling, van conloure ahir, dissabte, en les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona.

Estrelles de l’associació de jugadors professionales dels Estats Units (PBA) i representants de Suècia, Finlàndia, Anglaterra, Argentina, Catalunya, Itàlia, Dinamarca, Holanda, Espanya i Austràlia es van classificar per a les rondes finals, que es disputaran avui diumenge.

En  la primera posició, entre els 155 participants, va acabar el professional Chris Loschetter (EUA), guanyador la setmana passada de l’Open de San Marino i un dels jugadors més en forma del circuit.

En segon lloc es va consolidar el favorit local Marcial Ovide, seguit molt de prop per la britànica Nicki Angie i el suec Mathias Arup, que va aconseguir l’única partida perfecta (300 punts) fins al moment.

Entre els màxims favorits es troben els cinc jugadors provinents de la

competició professional dels Estats Units (Chris Loschetter, Brian Voss, Pete Weber, el britànic Stuart Williams i el finlandès Mika Koivuniemi), i els integrants de les seleccions nacionals masculines de Suècia i Finlàndia, que estan preparant el pròxim campionat del món de bowling, que tindrà lloc a Alemanya a l’agost.

L’argentí Lucas Legnani, guanyador del Catalonia Open 2009, el belga Gery Verbruggen, tres cops guanyador del Rànquing Europeo, i l’anglès Dominic Barret, elegit jugador mundial de l’any el 2009, també opten al títol.

Tres jugadors de la selecció catalana (Marcial Ovide, Moisés Pérez i Artur Colomer) i Francisco Rodríguez, del Club Celta d Vigo, van ser els únics jugadores locals que es van classificar per a quarts de final. Ovide, un dels millors jugadors de Catalunya la història d’Espanya, surt amb moltes opcions de passar a la gran final.

Les rondes finals, amb els 48 millors jugadors, es disputaran des d’avui a les 09.00. Els tres jugadors que tombin més bitlles lluitaran a la tarda per la victòria del torneig, en una final que serà retransmesa en directe per Eurosport 2.