HOME

BOWLING: VERBRUGGEN GUANYA BARRET EN LA FINAL DEL XXXII CIUTAT DE BARCELONA  (18.07.2010)

Gery Verbruggen s'emporta el XXXII Ciutat de Barcelona en guanyar en la final de defensa de posició per 224 pals Dominic Barret, 196 pals.

Prèviament, Gery Verbruggen va vèncer Brian Voss en la primera partida de defensa de posició, per 206 a 197 pals.

Kim Jensen, director del circuit europeu i vicepresident de l'ETBF, Joan Ricart i Aguilà, president de la FCBB i vicepresident de la FIQ, Oriol Ros, director de Bowling Pedralbes, i Ricardo Gallego, representant dels patrocinadors, van lliurar els guardons als tres guanyadors i el premi a la partida perfecta a Dominic Barrett que va aconseguir la màxima puntuació en les semifinals, la segona en aquesta edició del campionat.

La final es va retransmetre amb èxit en directe per primer cop a través d'Eurosport, amb la producció de TV3 i bowlingcat.tv, i també a través del web fcbb.cat amb la locució del periodista Heith Hale i del jugador Chris Coschetter.