HOME




   
 
BOWLING TENPIN: LLIURAMENT DE TROFEUS DE LA TEMPORADA 2009-2010  (03.08.2010)
     
 
El passat 11 de juliol, dins el marc del Campionat de Catalunya Absolut 2010, es va celebrar el lliurament anual dels trofeus i medalles de les proves del Campionat de Catalunya (individual, parelles i trios), de la Lliga i de la Copa Generalitat de la temporada de bowling tenpin de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling a les instal·lacions de Baix Bowling (Sant Vicenç dels Horts) a càrrec de Lluís Montfort Gòmez i Roser Romero, vocal i gerent de la federació. En el mateix acte van lliurar la medalla de Campions, que cada any atorga la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. Sandra Torrents i Marcial Ovide del Club Diagonal han estat els guardonats d’enguany.

El Club Diagonal de Barcelona va ser el clar protagonista de l’acte, amb un total de 13 medalles (6 d’or, 4 de plata i 3 de bronze) del Campionat de Catalunya, la Copa Generalitat i la copa de la Lliga de primera divisió en ambdues categories, seguit del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès que va obtenir 5 medalles (2 d’or, 2 plata i 1 de bronze) del Campionat de Catalunya i la copa com a primer classificat de 2a divisió.


Pel que fa a la resta de classificacions de la Lliga, els segon i tercer classificats en la primera divisió masculina van ser Comarcal A i D’Aro Bowling. L’equip debutant femení del Club Granollers i l’equip masculí del Club Sweetrade van ser els campions de la segona categoria femenina i masculina, respectivament.


Cal destacar els equips que han aconseguit l’ascens a primera divisió, Sweetrade B. C. i Vallès B.C., a segona divisió, Comarcal C, Mediterrània B i Vilabowling A i a tercera, Black Bowl B, Granollers B i Penedès.


Medaller


Campionat de Catalunya


Classificacions femenines


Prova individual 1. Margarita Roa (Sweetrade); 2. Sandra Torrents (Diagonal; 3. Mònica Boldó (Sweetrade)


Prova de parelles: 1. Mar Tena i Sandra Torrents (Diagonal); 2 Angeles ÀLvarez i Roser Romero (Diagonal); 3 Pilar Perales i Cristina Sanz (Diagonal)


Prova  de trios: 1. Pilar Perales , Cristina Sanz     i Luza Leal (Diagonal); 2 Mar Tena, Roser Romero i Sandra Torrents (Diagonal); 3. Glòria Sala, Rafaela Carneiro i Francisca Núñez (Barcelona).


Prova combinada: 1 Sandra Torrents; 2 Cristina Sanz; 3 Pilar Perales, del Club Diagonal


Classificacions masculines


Prova individual: 1 Moisés Pérez (Diagonal); 2 Manel Gimeno (Cat Bowling Figueres); 3 David Ansaldo (Al-Vici/Joventut).


Prova de parelles: Lluís Montfort R i raúl Gálvez (Sweetrade); 2. Moisés Pérez i Marcial Ovide (Diagonal); 3. Pau Ortega i Diego Peña (Comarcal)


Prova de trios: Moisés Pérez, Francisco Hernández i Marcial Ovide (Diagonal); 2. Lluís Montfort, Raúl Gálvez i Hèctor Roca (Sweetrade); 3. Artur Colomer, Víctor Hurtado i Xavier Comas (d’Aro Bowling)


Prova combinada: 1. Moisés Pérez (Diagonal); Artur Colomer (d’Aro); 3 Raúl Gálvez (Sweetrade)


Lliga catalana


Primera divisió


Classificacions femenines


B.C. Diagonal


Sweetrade B.C.


B.C. Barcelona A


Classificacions masculines


B.C. Diagonal


Comarcal B.C. A


D’Aro B.C.


Segona divisió


Classificacions femenines


B.C. Granollers


Vallès B.C.


Cats B.C.


Classificacions masculines


Sweetrade B.C. A


Al-vici/Joventut B.C. B


Vallès B.C. A


Tercera divisió


Comarcal C


Mediterrània B


Vilabowling A


Quarta divisió


Black Bowl B


Granollers B


Penedès


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades