HOME




   
 
BITLLES: PRIMER CURS A L’ESTRANGER PER A TÈCNICS ESPORTIUS  (07.09.2010)
     
 
Aquesta setmana la FCBB ha dut a terme el primer curs de tecnificació de bitlles catalanes (bowling six) per a 45 professors d’educació física a San Salvador (El Salvador) en el marc del pla de formació del Ministeri d'Educació (MINED) i l'Institut d'Esports INDES, impulsat i organitzat per la Federación Salvadoreña de Bowling mitjançant el conveni bilateral de cooperació entre les federacions.



La FCBB hi ha estat representada pel seu vicepresident, Abel Sensarrich, i el director de competicions de bitlles, Toni Solé. A més d’impartir el curs de tecnificació esmentat, tots dos han donat a conèixer aquest esport als directors esportius d'una vintena de federacions americanes que han participat en el curs d'escoles organitzat per la Confederació Panamericana de Bowling PABCON, amb assistents procedents de diferents països de l’Amèrica Central.



Aquesta actuació s'emmarca en les tasques de promoció internacional de les bitlles catalanes que l'Associació Mundial Bowling Six porta a terme a Guatemala i a El Salvador.




Foto: Directors i coordinadors de les escoles de bowling de diferents països (Panamà, Hondures (jugant), Nicaragua, Puerto Rico, Equador, entre d’altres) del curs de tecnificació.




 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades