HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB LA GALERA FREE POWER, SUPERCAMPIÓ (VÍDEO)  (21.09.2010)
     
 
El C.B. la Galera Free Power, actual campió de Catalunya i de la Lliga Nacional, va guanyar la segona edició del Gran Premi Catalunya i de la Supercopa de bitlles catalanes que van tenir lloc dissabte 18 de setembre a les noves pistes cobertes del C.B. Anglesola.



El C.B. la Galera Free Power, campió de Catalunya de clubs i campió de la Lliga Nacional 2009-2010, i el C.B. Ivars, campió de la Copa Generalitat, van disputar la Supercopa. Van competir amb aquests dos equips pel Gran Premi Catalunya el club amfitrió, C.B. Anglesola, i la Selecció Catalana de Bitlles, formada pels millors jugadors i jugadores del Campionat de Catalunya Individual del 2009.



En el lliurament de trofeus i records van acompanyar Antoni Valls, president del C.B. Anglesola, el president i el vicepresident de la FCBB, Joan Ricart i Abel Sensarrich, el tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament Anglesola, Ramon Valls, i la Representant Territorial a Lleida del Consell Català de l’Esport, Núria Ramon.



Seguint la nova aposta de comunicació de competicions, els webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, http://www.tbowling.cat/, i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/ ofereixen un reportatge d’aquesta  jornada, organitzada pel Club de Bitlles Anglesola, per delegació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport de l’ajuntament de la localitat, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives.



CLASSIFICACIÓ GRAN PREMI CATALUNYA

1r C.B. LA GALERA FREE POWER (760 punts,  62 bitlles)

2n SELECCIÓ CATALANA (749 punts,  60 bitlles)

3r C.B. IVARS (702 punts,  52 bitlles)

4t C.B. ANGLESOLA (650 punts,  46 bitlles)



CLASSIFICACIÓ SUPERCOPA

1r C.B. LA GALERA FREE POWER (760 punts,  57 bitlles)

2n C.B. IVARS (702 punts,  52 bitlles)



Foto 1: L’equip campió del II Gran Premi Catalunya- Supercopa 2010, Club de Bitlles la Galera Free Power, format per Enrique Palacios, Joan Josep Ferreres, Joan Lleixà, Jordi Gilabert, Vicent Albiol i Gerard Albiol, amb la jugadora de la selecció catalana, Roser Cherta.



Foto 2: Tots els participants i directius presents.










 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades