HOME




   
 
BITLLES CATALANES: XX LLIGA DE LLEIDA, CB ALBESA, AL CAPDAVANT  (28.12.2010)
     
 
Aquesta temporada 59 equips de 51 clubs de les comarques de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià, el Solsonès i l’Urgell, amb 2 grups de primera (12 equips cadascun), 2 de segona (12 cadascun), i 1 de tercera (11 equips) participen en la 20a edició de la Lliga de Lleida, la més nombrosa de les set lligues que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.



Després d’11 jornades de les 22 de què consta la lliga els equips C.B. Albesa (Noguera), amb 22 punts, i C.B. Ivars B (Pla d'Urgell) i C.B. Golmés (Pla d'Urgell), empatats a 15 punts, encapçalen la classificació de la 1ª divisió A, i C.B. Ivars A (Pla d'Urgell), amb 18 punts, i C.B. Bellavista (Miralcamp, Pla d'Urgell), amb 16 punts, la 1ª divisió B.



En la 2ª divisió B, la 1ª posició està molt disputada ja que tres equips empaten a 16 punts: C.B. Os de Balaguer (Noguera), C.B. Ametllers (Cervera, Segarra) i C.B. Castellserà B (Urgell). En la 2ª categoria B, els equips C.B. Cabanabona (Noguera), amb 18 punts, i C.B. Montgai (Noguera), 16 punts, són al capdavant de la classificació, i en tercera divisió, els de C.B. St. Miquel de Bell-lloc (Pla d'Urgell), amb 20 punts, i C.B. la Portella (Segrià), amb 16 punts



Pel que fa a la classificació individual, les tres primeres posicions de la categoria masculina són en primer lloc, Francesc Torrelles (Ivars), amb 78,64 punts de mitjana, en segon lloc, Josep Roigé Sabaté (el Soleràs), amb 78,63 punts de mitjana, i, en tercer lloc, posició compartida pels jugadors  Manel Solsona (Ivars), Juanjo Martínez (Torà) i Josep Coma (Flor de Lis), amb 78 punts de mitjana.



En categoria femenina, Gemma Lloreta (Urb. Mas Duran), amb 76,5 punts de mitjana, Teresa Mercader (Cervera), amb 74,63 punts de mitjana, i Gemma Xuriguera (Ponts), amb 73,55 punts de mitjana, ocupen les primeres posicions.



En categoria de joves, la classificació individual està encapçalada per Jordi Vilanova (Torrelameu) en categoria masculina i Abril Asensio (Ponts) en categoria femenina, amb 72,3 punts i 73,5 punts de mitjana, respectivament.



En la temporada 2009-2010, els campions van ser: C.B. Torà, en la classificació per equips, i Blas Gómez (Benavent de Segrià) i Marisol Callen (els Alamús), en la classificació individual masculina i femenina, respectivament, i en la categoria de joves Miki Lloreta (Lloreta Kin).



Foto: l’equip campió de la Lliga de Lleida 2009, C.B. Torà.



http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp

http://www.tbowling.cat/calendari_catalana.asp





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades