HOME




   
 
BITLLES CATALANES: VI LLIGA NACIONAL, LA GALERA FREE POWER TORNA A DESPUNTAR   (28.12.2010)
     
 
Aquesta temporada 14 equips de 14 clubs d’arreu de Catalunya (Anoia, Baix Empordà, Baix Llobregat, Barcelonès, Garrigues, Montsià, Segarra, Segrià, Urgell i Vallès Occidental), participen en la 6a edició de la Lliga Nacional que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.



Després de les 9 jornades de les 14 de què consta la primera fase de la lliga l’equip campió de la temporada anterior, el C.B. la Galera Free Power (la Galera, Montsià) encapçala la classificació del grup A, amb 30 punts, seguit de l’equip del C.B. Benavent de Segrià (Segrià), amb 20 punts. Els equips del C.B.C. Alls Secs Piquen (Mont-ras, Baix Empordà) i C.B. St. Jaume de Bellpuig (Bellpuig, Urgell) són els primers classificats del grup B, amb 22 I 20 punts, respectivament.



Pel que fa a la classificació individual, les tres primeres posicions de la categoria masculina són en primer lloc, Jordi Sotelo (Alls Secs Piquen), amb 80,33 punts de mitjana, en segon lloc, Ernest Darder Jofra (Cremats de Mont-ras), amb 79,4 punts de mitjana, i, en tercer lloc, Miquel Requena (Ametllers), amb 79 punts de mitjana. En categoria femenina, Joana García (Siuranenc d'Horta), amb 75,18 punts de mitjana, Maria Cuenca (Alls Secs Piquen), amb 74,93 punts de mitjana, i Fanny Genesse (Cremats de Mont-ras), amb 70,8 punts de mitjana, ocupen les primeres posicions. Gerard Albiol (la Galera) lidera la categoria masculina de joves, amb 75,19 punts.



En la temporada 2009-2010, els campions van ser: C.B. la Galera Free Power, en la classificació per equips, i Josep Roigé (el Soleràs) i Joana García (Siuranenc d’Horta) en la classificació individual masculina i femenina, respectivament, i en la categoria de joves Gerard Albiol.



 


http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp


http://www.tbowling.cat/calendari_catalana.asp


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades