BOWLING: LUZ ADRIANA LEAL I MARCIAL OVIDE CAMPIONS DE CATALUNYA  (24.02.2011)

El cap de setmana va tenir lloc la final de la prova individual dels campionats de Catalunya 2011 de Bowling Tenpin, Luz Adriana Leal del Club Diagonal de Barcelona es va proclamar campiona amb un total de 3666 pals (203,67 de mitjana), seguida de Rosa Mas del Club Vallès de Terrassa, amb 3533 pals (196,28 de mitjana) Sandra Torrents del Club Diagonal va assolir la tercera posició amb un total de 3437 pals (190,94 de mitjana). A la final van participar les 20 millors jugadores de les sèries de classificació.

En la categoria masculina, triomf dels jugadors del Club Diagonal, en la primera posició, Marcial Ovide amb un total de 4044 pals (224,67 de mitjana),va ser el primer classificat seguit per Moises Pérez amb 3935 pals (218,61 de mitjana) i Axel Guimó  amb 3875 pals (215,28 de mitjana)

La competició va tenir lloc 29 de gener al 20 de febrer a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.

Dilluns 28 de febrer comencen les sèries de classificació de la prova de parelles que acolliran les pistes de New Park Vallès de Terrassa.