HOME




   
 
BITLLES CATALANES: V CAMPIONAT DE CATALUNYA PER A CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR A LA GALERA (VÍDEO)  (13.04.2011)
     
 
Un total de 104 joves van participar el diumenge 10 d’abril a la fase nacional del V Campionat de Catalunya per a Categories en Edat Escolar de Bitlles Catalanes, celebrat a la Galera (Montsià).



Hi van competir jugadors i jugadores de les categories juvenil (14), cadet (23), infantil (18), alevina (33), i benjamina (15), representant 18 clubs de tot Catalunya: C.B. Badalona, C.B. Igualada, C.B. Siuranenc d’Horta (Barcelona), C.B. Vilafranca, C.B.C. els Cremats de Mont-ras, C.B.C. Palamós, C.B.C. Parlavà, C.B.C. Torrent, C.B. Flor de Lis (Linyola), C.B. Palau d’Anglesola, C.B. el Poal, C.B. Ponts, C.B. Tordera (Cervera), A.E. Bitlla Mallorquines-Sils, C.B. Amposta, C.B. la Galera, C.B. la Sénia i Casal Sant Francesc (Jesús-Tortosa).



Tots els participants van disputar una partida de classificació, i els cinc millors jugadors i jugadores de cada categoria es van classificar per a la gran final. Els campions de cada categoria van ser: Alexa Cedeño Hidrobo (Siuranenc d’Horta), i Àngel Asensio Xuriguera (Ponts), en benjamins; Laura Boria Domenjo (el Poal), i Loic Ros García (Palamós), en alevins; Laura Matamoros Martí (la Galera), i Gerard Soldevila Pelegrí (Flor de Lis), en infantils; Judith Picón Lor (Amposta), i Gerard Royes Segura (Tordera), en cadets; i Mireia Sensarrich Roset (Igualada), i Jordi Igeño López (Palamós), en juvenils.



El campionat, organitzat pel C.B. la Galera, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, l’Ajuntament de la Galera, el Consell Comarcal del Montsià, la Diputació de Tarragona i el Consell Català de l’Esport, es va cloure amb el lliurament de trofeus als 3 millors jugadors i jugadores de cada categoria i una medalla commemorativa a tots els participants. En aquest acte van acompanyar Vicent Albiol, president del C.B. la Galera, Francesc Ferré, delegat a les Terres de l’Ebre del Departament de Cultura de la Generalitat, Ester Martí, alcaldessa de la Galera, Pere Panisello, delegat de la Diputació de Tarragona, Joan-Castor Gonell, president del Consell Comarcal del Montsià, Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Miquel Bayerri, delegat a Tarragona de la FCBB.


http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp









 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades