HOME




   
 
BOWLING TENPIN: DOBLET DEL CLUB DIAGONAL EN LA PROVA DE TRIOS  (16.05.2011)
     
 

Els equips del Club Diagonal de Barcelona van aconseguir l’or i la plata en la prova de trios del Campionat de Catalunya, celebrat aquest cap de setmana a les instal.lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona.


En una igualada final dels equips femenins del Club Diagonal, l’equip format per Cristina Sanz, Roser Romero i Luz Adriana Leal va superar l’equip format per Pilar Perales, M. Àngeles Àlvarez i Sandra Torrents per només 19 pals. La medalla de bronze va ser per a l’equip del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires, format per Anna Pérez, Sandra Oliva i Marzia Barberini.


En categoria masculina el conjunt del Diagonal, format per Axel Guimó, Francisco Hernández i Moisés Pérez, va superar en la darrera tirada l’equip del Sweetrade de les Franqueses del Vallès, format per Raúl Gálvez, Víctor Hurtado i Artur Colomer (10238 -10229 pals). L’equip del Club Comarcal de Terrassa, format per Antonio Ruiz, Manuel López i Pau Ortega, es va classificar en la tercera posició amb un total de 9818 pals.


Del 4 al 15 de maig, un total de de 48 equips, 36 masculins i 12 femenins, van participar en aquesta  prova de trios, una competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.


  http://www.tbowling.cat/campcat_resultats.asp


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades