HOME

BOWLING TENPIN: OVIDE I TORRENTS, CAMPIONS ABSOLUTS DE CATALUNYA   (23.05.2011)

Marcial Ovide i Sandra Torrents del Club Diagonal de Barcelona són els nous campions de Catalunya en assolir la millor classificació en el Campionat de Catalunya Individual Absolut, celebrat a les instal.lacions de Bowling Pedralbes del 18 al 22 de maig.

Marcial Ovide amb un total de 5003 pals (208,46 de mitjana), es va proclamar campió davant dels seus companys d’equip Moisés Pérez i Axel Guimó, amb un total de 4856 i 4725 pals respectivament. Els diferents patrons d’oli, 8 partides amb oli llarg, 8 partides amb oli curt i 8 partides en patró dual (una pista amb oli llarg i l’altra amb oli curt), dificulta la competició. Cal esmentar les sèries de Marcial Ovide, en el patró d’oli llarg, amb un total de 1833 pals (229,12 de mitjana) i la d’Axel Gimó  en el d’oli curt, amb 1563 pals.

Pel que fa a la categoria femenina, Sandra Torrents va encapçalar en tot moment la classificació, amb un total de 4822 pals, 200,92 de mitjana (1586, 1689,1568), seguida de Luz Adriana Leal del Club Diagonal i Rosa Mas del Club Vallès de Terrassa.

La competició va estar organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport. Joan Ricart, president de la Federació, va fer el lliurament de medalles als campions.

Marcial Ovide i Sandra Torrents representaran la Federació Catalana de Bitlles i Bowling a la Copa d’Europa de Campions, que tindrà lloc a Lahti (Finlàndia) del 15 al 22 d’agost.