HOME




   
 
BITLLES CATALANES: SEGONA CONCENTRACIÓ DE PRESELECCIÓ  (06.06.2011)
     
 

Dissabte passat, 4 de juny, els 19 esportistes convocats per la FCBB van participar en la segona concentració de la preselecció de bitlles catalanes sub 18 i sub 25, a les pistes del Club de Bitlles Igualada.


Cal destacar els resultats de les jugadores Júlia Aymerich (C.B.C. Torrent), Clara Solé (C.B. Siuranenc d’Horta), i Maria Darder (C.B.C. els Cremats), i dels jugadors Sergi Arqués (C.B. Deltebre), Jordi Santamaria (C.B. Ponts), i Gerard Albiol (C.B. la Galera), dins de la bona actuació que van tenir tots els participants. Cal esmentar l’excel•lent resultat que Jordi Santamaria va aconseguir en la primera de les dues partides que es van disputar: 90 punts, la puntuació màxima.


Els tècnics de la FCBB (Joana García, Ferran Herrera, Jordi Carretero i Oscar Malo) van prendre bona nota de l’actuació de tots els convocats i ara tindran la difícil tasca d’escollir d’entre aquests jugadors i jugadores els que formaran les seleccions catalanes masculina i femenina de bowling six.


Montserrat Roset, presidenta del Club de Bitlles Igualada, Abel Sensarrich, vicepresident de la FCBB, i Toni Solé, director de competicions de bitlles de la FCBB, van acompanyar tots els participants durant la jornada.





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades