HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB LA GALERA, CAMPIÓ DE CATALUNYA PER TERCER COP (REPORTATGE)  (14.06.2011)
     
 

L’equip del C. B. la Galera, format per Vicent Albiol, Joan Lleixà, Gerard Albiol, Jordi Gilabert, Enrique Palacios i Joan Josep Ferreres, es va proclamar campió del XVII Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes per tercera vegada consecutiva, celebrat diumenge passat, 12 de juny,  al Recinte Firal el Sucre de Vic.




En una gran final, els jugadors de la Galera es van imposar amb 393 punts al C. B. C. Alls Secs Piquen de Mont-ras, que es va situar en segon lloc, i al C. B. C. els Cremats de Mont-ras, el tercer classificat, amb 365 i 353 punts, respectivament.




Abans de la final, 200 jugadors i jugadores dels 40 equips participants van jugar les dues partides de classificació.  El Club de Bitlles la Galera, amb un total de 799 punts, va obtenir la millor puntuació, seguit del Club de Bitlles Alls Secs Piquen (772 punts), el Club de Bitlles Tàrrega (744 punts), el Club de Bitlles els Cremats de Mont-ras (741 punts) i el Club de Bitlles Viladecans (740 punts).


Manel Álvarez i Josep Saborit, en representació de l’Associació Vic Bitlles, van ser al capdavant de l’organització del campionat en col.laboració amb la FCBB. Durant la competició i el lliurament de trofeus, la regidora de l’Ajuntament de Vic, Montserrat Rovira, i el vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Abel Sensarrich, van acompanyar tots els bitllaires.





 ---------------------------------------------------------------------------------------------

Per descarregar imatges de la competició amb les declaracions de Vicent Albiol, president del Club de Bitlles la Galera, club guanyador del campionat  i de la lliga nacional.


  http://www.steekr.com

 

login i password: bitlles

carpeta my videos

arxiu:compactat bitlles.mov

format 16:9 , h264


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades