HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB CASTELLAR, CAMPIÓ DE CATALUNYA, CATEGORIA B  (20.06.2011)
     
 

L’equip del C.B. Castellar, format per Rafa Berenguer, Xavi Romance, José Perea, Ricard Miras, Ramon Piñol i Carles Franch, va ser el vencedor del Campionat de Catalunya de Clubs, categoria B, que va tenir lloc diumenge passat, 19 de juny, a Sils (la Selva).


Els 14 equips que van participar en la competició van disputar dues partides. L’equip del C.B. Catellar, amb un total de 724 punts, va obtenir la millor classificació. En segona posició es va classificar el C.B. Sagrada Família (BCN), amb 716 punts. El tercer classificat va ser C.B.C. Fusta i Ferro (Salelles), que va aconseguir un total de 710 punts. La resta d’equips participants van ser el Mas Duran (Cervera), Ametllers (Cervera), Vallverd, Palamós, Torrent, Sabadell, Raboses Vilella Baixa, Badalona, Igualada, Mont-ras i Bitlla Atòmica (Tordera).


L’organització del campionat va anar a càrrec de l’A.E. Bitlla Mallorquines-Sils en col•laboració amb la FCBB. Durant la competició i el lliurament de trofeus, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sils, Andreu Arredondo, el directiu de la FCBB, Jordi Bergé, i el president de l’A.E. Bitlla Mallorquines Sils, Xevi Ros, van acompanyar tots els bitllaires.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades