BOWLING TENPIN: CAMPIONAT SÈNIOR D’EUROPA, BONS RESULTATS DE L’EQUIP DE LA SELECCIÓ CATALANA  (29.06.2011)

Lluís Montfort i Ricard Franco van participar al Campionat Sènior d’Europa (ESBC), celebrat a Haifa (Israel) del 18 al 25 de juny, en les proves individual, parelles i trios, i van obtenir bons resultats en totes tres proves..

En la prova individual, Ricard Franco, que participava en categoria A, amb un total de 1218 pals, es va classificar en el lloc 15 d’un total de 75 participants, i Lluis Montfort, amb un total de 1053 pals, es va classificar el 61 de 105 participants en la categoria B.

En la prova de parelles, els integrants de la selecció catalana, amb un total de 2195 pals, van aconseguir la 15a plaça d’un total de 75 parelles. En la prova de trios, que van disputar juntament amb el jugador suís Isagani Pérez,  van obtenir la 12a posició de 81 equips participants.

La competició va estar organitzada per l’European Senior Bowlers Committee (ESBC).