BOWLING TENPIN: SERGIO DE LA FUENTE, SERGIO RETAMAL I SERGIO GARCÍA, CAMPIONS DEL CAMPIONAT D’ESTIU DE L’ESCOLA DE BOWLING  (09.07.2011)

Un total de 21 nens i nenes van participar al torneig d’estiu de l’escola de bowling de la FCBB, que dirigeixen Marcial Ovide i Luz Adriana Leal, dissabte 2 de juliol a Baix Bowling (Sant Vicenç dels Horts).

Sergio de la Fuente amb un total de 519 pals (173 de mitjana) es va erigir  campió de la categoria juvenil, seguit de Miguel Ángel Moreno i Sergi Dalmau amb 412 pals (137 de mitjana) i 397 pals (132 de mitjana), respectivament.

En categoria cadet, Sergi Retamal va guanyar amb un total de 430 pals (143 de mitjana). Anabel Martínez es va classificar en el segon lloc, seguida pel seu germà, Marc Martínez.

Sergio García, Alexandre Mayor i Ian Romero van ser els millors classificats en la categoria infantil. Marcial Ovide, director de l’escola, juntament amb Miguel Ángel García, director de la instal.lació, van fer el lliurament dels trofeus.

Baix Bowling acollirà el curs intensiu de bowling que tindrà lloc els dies 18-19 de juliol i 1-2 d’agost de 17.30 a 19.00 h.